جدیدترین اخبار :
  • از اقتصاد تا آموزش؛ پیوندی برای توسعه پایدار جنوب شرق کشور
  • طراحی دروازه های ورودی منطقه آزاد و مجتمع خدماتی رفاهی چابهار
  • حمله تروریستی به دادگستری زاهدان نشان‌دهنده هراس دشمنان از امنیت و وحدت ملی است
  • ترخیص بیش از ۱۷۵ هزار تن کالای بهداشتی از منطقه آزاد چابهار
  • آمادگی پزشکیان برای سفر به افغانستان
با دستور رییس جمهور؛

48 پروژه به ارزش 10.2 هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد افتتاح شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/11/17 | تعداد بازید :997
صبح امروز و همزمان با ایام‌الله دهه فجر، 48 پروژه عمرانی، صنعتی و زیرساختی به ارزش 10.2 هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد ارس، اروند، انزلی، چابهار و ماکو افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، صبح امروز آیت الله رییسی بصورت ویدئوکنفرانسی در سالن شهید رجایی نهاد ریاست جمهوری دستور افتتاح و آغاز به کار 48 پروژه عمرانی، صنعتی و زیرساختی را صادر کرد.

در این جلسه که دبیر، معاونین و مدیران دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز حضور داشتند، 25 پروژه منطقه آزاد ارس به ارزش 51,924 میلیارد ریال، 5 پروژه منطقه آزاد اروند به ارزش 1830 میلیارد ریال، 5 پروژه منطقه آزاد انزلی به ارزش 8950 میلیارد ریال، 10 پروژه منطقه آزاد ماکو به ارزش 8010 میلیارد ریال و 3 پروژه منطقه آزاد چابهار به ارزش 3220 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

این 48 پروژه برای 2500 نفر اشتغالزایی به همراه داشته و عمدتا براساس اعتبار سرمایه‌گذار خصوصی به سرانجام رسیده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل